Početna Kultura Promocija romana “Ptica u kući”

Promocija romana “Ptica u kući”

0

Promocija nedavno izdatog romana “Ptica u kući”, autora Darka Radovića, održaće se danas u 18 časova, u Klubu “Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada.

Na promociji će govoriti Predrag Milivojević, književnik-izdavač, Simonida Milojković, književnica, Darko Radović, autor knjige i Katarina Topalski, prof. književnosti.

Uz dobrodošlicu i piće dobrodošlice prijatelja i onih koji su zaslužni što je knjiga ugledala svetlost dana, pisac romana će se predstaviti, a zatim će govornici imati izlaganje o romanu. Nakon toga, biće potpisivanje romana kao i slikanje sa autorom.

– Kada ti ptica uleti u kuću, znak je da će neko iz nje ubrzo umreti. Znam da je smrt izvesna i svakome zapisana, samo je pitanje vremena, prostora i imena kada ćemo nestati netragom. Džaba ti je da nešto imaš, kad ne znaš šta ćeš sa tim – izjavio je Darko Radović.

Koncert Florijana i Andreja Balaža uz klavirsku pratnju Vanje Price, u okviru ciklusa “Ozvučavanja”, biće održan u subotu, 28. aprila u Svečanoj sali Gradske kuće s početkom u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay