Početna Kultura Radionica “Emotivni detoks” u Novom Sadu 21. marta

Radionica “Emotivni detoks” u Novom Sadu 21. marta

U Novom Sadu će danas biti održana radionica Dragane Aleksić na temu “Emotivni detoks”.

– Emotivni detoks je moj autorski program, kreiran na osnovu brojnih koučing edukacija i dugogodišnjeg iskustva u radu sa pojedincima i grupama. Ovo je jedna od najefikasnijih metoda za eliminisanje unutrašnjih blokada, strahova, stresa i odlična polazna tačka za rad na sebi, tačnije za lični rast i razvoj. Jedan od prvih znakova koji ukazuju da bi bilo korisno da se uradi emotivni detoks je način na koji osoba doživljava svoje uloge – partnersku, roditeljsku, ulogu zaposlenog ili poslodavca, šefa, menadžera… jer to može biti u direktnoj vezi sa potisnutim emocijama i uverenjima. Ukoliko osoba nije usaglašena sa svojom ulogom, oseća da nešto “ne štima”, ima stalno osećaj nedovršenosti, krivice, teško donosi odluke, preispituje se… znaci su da bi bilo korisno da se “proveri” i otkrije šta se krije ispod toga – kaže Dragana Aleksić i dodaje:

– Takođe, ukoliko je osoba stalno izložena stresu, i/ili ga oseća fizički u nekom delu tela – knedla u grlu, “presecanje” u stomaku, tremor, pritisak u grudima, glavobolje, bol u ramenom predelu… – znači da su njene granice podnošljivosti stresa ozbiljno ugrožene. Metoda je efikasna i kod napada panike, aksioznosti, osećaja pritiska i tenzije… Pored eliminisanja stresa, negativnih emocija, blokada, ograničavajućih uverenja, emotivnim detoksom se, između ostalog, može raditi na jačanju unutrašnjih potencijala, kreativnosti, kao i samopouzdanja.

– Kome je ovaj program namenjen?

– Svima koji imaju osećaj da u njihovom životu postoje izvesna ograničenja ili blokade i žele da otkriju koji segment života “trpi”
– Svima koji osećaju da su ponekad nesigurni, nezadovoljni, nedovoljno uspešni u nekoj životnoj oblasti, a ne znaju koji je razlog za to
– Svima koji žele da ojačaju svoje resurse
– Svima koji žele lični razvoj i pozitivnu promenu

Više informacija o Dragani Aleksić i radionici saznajte na www.aleksicdragana.com

Foto: Promo