Početna Kultura Radionica u Američkom kutku “Evaluacija biznis ideja”

Radionica u Američkom kutku “Evaluacija biznis ideja”

0

Imate odličnu biznis ideju? Niste sigurni šta vam je potrebno da je realizujete? Želite da proverite da li i kako vaša ideja može da uspe? Dođite na radionicu “Evaluacija biznis ideja” koja će se održati 25. aprila u 18.00 časova u Američkom kutku Novi Sad u saradnji sa organizacijom Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje.

Na ovoj radionici moći ćete da proverite sveukupni potencijal vaše biznis ideje kroz različite kriterijume za evaluaciju ideja. Takođe ćete se upoznati sa različitim modelima i strukturama biznis planova i videti koje su potencijalne omaške i nedostaci u izradi biznis plana. Predstavićete vašu ideju putem kanvas metode a u tome će vam pomoći mnoštvo primera iz prakse.

Voditeljka radionice biće Ana Ajduković koja je stekla zvanje MBA (Master of Business Administration) u Nemačkoj sa fokusom na preduzetništvo. Ima iskustva u razvoju startup-a i razvijanjem biznisa od same ideje do predstavljanja pred investitorima. Radi kao savetnica za razvijanje strategije, marketinga i brenda. Ana je takođe poseduje dugogodišnje iskustvo u NVO sektoru, projektima i fandrejzingu.

Broj mesta za učešće na radionici je ograničen, pa se što pre prijavite LINKA.

Autor: NsHronika