Početna Kultura Raspisan nagradni konkurs za foto priču “Susret koji znači”

Raspisan nagradni konkurs za foto priču “Susret koji znači”

0

konkurs-izjzv-jpg_660x330

Institut za javno zdravlje Vojvodine, u okviru kampanje kojom se obeležava Svetski dan mentalnog zdravlja 10. oktobar, raspisao je nagradni konkurs za foto priču sa temom “Susret koji znači”. Rok za prijavu radova je 30. septembar.

Ovogodišnja kampanja povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja sprovodi se pod nazivom “Jaka zajednica, zdravi ljudi” i promoviše važnost brige o drugima, odnosno razvijanje empatije, skladnih, solidarnih i humanih odnosa među ljudima koji predstavljaju osnovu životnog blagostanja u okviru jedne zajednice.

Svi zainteresovani mogu poslati od jedne do pet fotografija i krataka opis svake – u formi proze ili poezije očekuje se autorova vizija “Susreta koji znači”.

Fotografije se dostavljaju u jpg formatu, putem mejla fotoprica.susretkojiznaci@gmail.com. Uz radove dostavlja se i opis, kao i osnovni podaci o autoru/autorki (ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresa).

Pristigle fotografije sa opisom biće prikazane na Facebook stranici kampanje a odabrani radovi će biti odštampani i prikazani na javnoj manifestaciji koja će se održati 10. oktobra.

Za najbolje, organizatori su pripremili i zanimljive nagrade – 1. Akciona kamera (Lamax Action x8), 2. Tablet (Alpha tablet AT 718WBK) i 3. Dvogled (Falcon 7×50).

Kampanju “Jaka zajednica, zdravi ljudi” sprovodi Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.

Autor: RTV