Početna Kultura “Scene iz bračnog života” ponovo u Novom Sadu

“Scene iz bračnog života” ponovo u Novom Sadu

0

Nakon novosadske premijere predstave “Scene iz bračnog života” Ingmara Bergmana, zbog velikog interesovanja, novo izvođenje ove predstave zakazano je za 8. decembar u 20 časova u sali hotela “Šeraton”. Karte su u prodaji na recepciji hotela “Šeraton” u Novom Sadu.

Predstavu u formi duodrame, nastaloj po istoimenoj seriji koja širom Evrope ima kultni status, režirala je Ana Tomović a igraju maestralni Tamara Krcunović i Miloš Timotijević.

Johan i Marijana su u braku 10 godina, žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno razbija se u paramparčad kada se Johan zalubljuje u mladu Paolu. Istoimena serija i film iz 1978. godine, jedno je od najomiljenijih i najgledanijih Bergmanvih dela, gde on sa velikom iskrenošću govori o sebi i svom tridesetogodišnjem bračnom iskustvu.

Tamarina i Miloševa sjajna gluma oduševila je publiku širom Srbije, a 8. decembra, na zahtev publike, imaćemo priliku da ih gledamo ponovo u Novom Sadu.

Izvor: RTV
Foto: Promo