Početna Kultura Stefan Milenković u KCNS: Početak plodonosne saradnje! Podeli

Stefan Milenković u KCNS: Početak plodonosne saradnje! Podeli

Naš slavni violinista Stefan Milenković posetio je Kulturni centar Novog Sada. Sa direktorom KCNS Bojanom Panaotovićem i njegovim saradnicima u prijatnoj atmosferi dogovorena je saradnja koja će početi od januara 2021. godine, a proslavljeni violinista biće angažovan kao selektor muzičkog programa.

Stefan Milenković se zahvalio na srdačnoj dobrodošlici, rekavši da je počastvovan što je u KCNS.

“U Novom Sadu se odmah primeti skladnost i dobra saradnja među institucijama, o čemu svedoče i postignuti rezultati. Grad Novi Sad, Fondacija i KCNS su dobar tim, a to nije slučaj u većini gradova širom sveta. Ceo grad diše zajedno, što daje rezultate jer svi radite na zajedničkom cilju i ja sam tu da pomognem koliko mogu“, rekao je Milenković.

Direktor Bojan Panaotović upoznao je Stefana Milenkovića sa radom i programima KCNS, sa činjenicom da KCNS ima evropski i svetski profil, da aktivno sarađuje sa četiri nobelovca i da je 2015. godine pokrenuo inicijativu protiv kiča i šunda i pozvao mlade da se vrate kulturi i umetnosti.

„KCNS ima izvanredan Džez festival kao i INFANT na koji dolaze pozorišne trupe iz celog sveta. Kulturni centar je bio ‘nosač aviona’ za Fondaciju 2021 u procesu osvajanja titule Evropske prestonice kulture”, naglasio je Panaotović dodavši da zvanični Jutjub kanal KCNS ima više od četiri miliona pregleda i da sve naše redakcije ostvaruju značajne rezultete.

Izvor: RTV
Foto: Fondacija Novi Sad 2021/FilipMilenković