Početna Kultura Stend ap veče 23. marta na Spensu

Stend ap veče 23. marta na Spensu

0

Nakon nedavno održanog sjajnog nastupa u pozorištu KC “Mladost” u Futogu, koji je naišao na odličan prijem kod publike i na njenu izraženu želju da joj ponovo prisustvuju, ponovno izvođenje predstave će se održati u amfiteatru “Spensa”, 23. marta, sa početkom u 20 časova.

Neša Bridžis je srpski stend ap komičar, jedan od utemeljivača ovog žanra na bivšem jugoslovenskom područiju, a ovim pozivom profesionalno je počeo da se bavi pre 6 godina. Održao je preko 1500 nastupa u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), a publika je imala priliku da prisustvuje njegovim nastupima i u Badenu, Cirihu, Melburnu i Sidneju.

Prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom, po čemu ga prepoznaju i pamte.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa. Od 5 sati raspoloživog autorskog materijala priprema i izvodi pojedinačne nastupe od kojih je svaki nova, originalna predstava prilagođena konkretnoj publici prostoru i vremenu.

Ulaznice po ceni od 650,00 dinara za parter mogu se nabaviti na blagajni “Spensa” i na prodajnim mestima distributivn mreže “GIG STIX-a”.

Autor: NsHronika