Početna Kultura Sunđer Bob Kockalone od sutra u bioskopu “Arena Cineplex”

Sunđer Bob Kockalone od sutra u bioskopu “Arena Cineplex”

sudjer bob

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, od sutra će se naći na redovnom repertoaru bisokopa “Arena Cineplex”. Svi ljubitelji Sunđer Boba film će moći da pogledaju u terminima: 11:00; 12:00; 13:00; 14:00; 15:00; 16:00; 17:00; 18:00.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Zasnovan na najpopularnijoj seriji u istoriji Nikelodeona i svetskom fenomenu koji traje više decenija, režiser Pol Tibit kaže: „Ovde imate sve što vam treba od jednog filma. Uzeli smo dobro poznate likove i gurnuli ih u potpuno nove pravce – ovo je film o putovanju, superherojski film i post-apokaliptični film i to sve u 3D-u!“

Autor i foto: NsHronika.rs