Početna Kultura Sunđer Bob Kockalone od sutra u bioskopu “Arena Cineplex”

Sunđer Bob Kockalone od sutra u bioskopu “Arena Cineplex”

0

sudjer bob

Sunđer Bob Kockalone, najomiljeniji morski beskičmenjak, od sutra će se naći na redovnom repertoaru bisokopa “Arena Cineplex”. Svi ljubitelji Sunđer Boba film će moći da pogledaju u terminima: 11:00; 12:00; 13:00; 14:00; 15:00; 16:00; 17:00; 18:00.

Život u Koralovu nije mogao da bude bolji za večnog optimistu Sunđer Boba i njegove prijatelje: lojalnu morsku zvezdu Patrika, zajedljivog Lignjoslava, veverice naučnice Sendi, i ljuskara kapitaliste, Keba Krabu. Kad se tajni recept za Kebinu pljeskavicu ukrade, večni neprijatelji Sunđer Bob i Plankton moraće da udruže snage i pođu na put kroz prostor i vreme da bi pronašli unutrašnje supermoći i porazili opakog Masnobradog, koji ima sopstvene planove za ovaj ukusni delikates.

Zasnovan na najpopularnijoj seriji u istoriji Nikelodeona i svetskom fenomenu koji traje više decenija, režiser Pol Tibit kaže: „Ovde imate sve što vam treba od jednog filma. Uzeli smo dobro poznate likove i gurnuli ih u potpuno nove pravce – ovo je film o putovanju, superherojski film i post-apokaliptični film i to sve u 3D-u!“

Autor i foto: NsHronika.rs