Početna Kultura Svetlana Palada: Učešćem u emisiji Fazoni i fore ostvarila sam jedan od...

Svetlana Palada: Učešćem u emisiji Fazoni i fore ostvarila sam jedan od svojih snova

0

Svetlana Ceca Palada
Za mene, privatno, nema veće sreće nego posle trideset godina učestvovati i pisati muziku za serijal “Fazoni i fore”! Sećam se vrlo dobro emisije, koju sam gledala kada sam imala dvanaest godina u kojoj “Mala Mo” objašnjava kako se rade bekhend i forhend! Učešćem u emisiji “Fazoni i fore” ostvarila sam jedan od svojih snova! Neka nam traju “Fazoni i fore”, neka nam traju snovi – izjavila je Svetlana Ceca Palada, muzička umetnica iz Novog Sada koja će u devetoj epizodi svojom pesmom ulepšati emisiju.

Saznaćete šta se dogodilo u svetu i zemlji iz rubrike “Vesti iz nesvesti” koje će vam ove subote čitati Nataša Miljković i Slavko Beleslin, dobro poznata TV lica!

Mladi fudbaler “Vojvodine” Radovan Pankov sa nama će podeliti svoje iskustvo sa Novog Zelanda, a za naš portal je izjavio da je bio veoma srećan što je deo ove emisije koju je gledao kao klinac!
Naravno, opet pregršt dobrih fazona, saznaćemo šta je to “ćuskija”, zašto ne bi trebalo da budemo tvrdoglavi i čuti mnoštvo interesantnih i poučnih saveta!

Budite uz TV prijemnike u subotu u 18 časova i 20 minuta, jer se na prvom programu Radio televizije Vojvodine, upravo tada emituje nova epizoda vašeg omiljenog serijala “Fazoni i fore”!

Autor: Bojana Šević
Foto: Privatna arhiva