Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” dočekuju ekipu iz Novog Pazara

Odbojkaši “Vojvodine” dočekuju ekipu iz Novog Pazara

0

ok-vojvodina,-odbojka_660x330

Utakmica 16. kola Superlige između “Vojvodine” i “Novog Pazara” igraće se danas od 18.00 časova u Sportsko poslovnom centru Vojvodina u Novom Sadu.

Pokazaćemo već protiv ‘Novog Pazara’ šta smo i koliko možemo i mogu da obećam pobedu. Slavili smo u Novom Pazaru u prvom meču u sezoni i to maksimalnim rezultatom, a tada smo bili u punom režimu teških utakmica i putovanja kroz Ligu šampiona. Sada će situacija biti malo drugačija, ali sam ubeđen da ćemo se pokazati u pravom svetlu i da nećemo dozvoliti bilo kakvo iznenađenje. Shvatili smo da nema unapred dobijenih mečeva, ali sada smo rešeniji nego ikada da se opravdamo za poraz u Kupu i da napravimo dobru uvertiru za predstojeći plej-of – istakao je Nikolić.

Odbojkaš “Novog Pazara” Benjamin Daca rekao je da njegova ekipa može da iznenadi “Vojvodinu”.

Meč će biti malo specifičan, ‘Vojvodina’ nije uspela da odbrani trofej u Kupu Srbije i ranjena je. Osim toga, ta ekipa nije na nivou sa početka sezone ili dok je igrala u Ligi šampiona, pa tu vidim našu šansu – rekao je Daca.

“Novi Pazar” je prošle subote u polufinalu kupa u Požarevcu izgubio od “Crvene zvezde” sa 0:3.

Verujem da ćemo pružiti bolju partiju nego protiv beogradskih crveno-belih. Kako stoje stvari, u polufinalu plej-ofa slede novi dueli s Vojvodinom – rekao je Daca.

Novosađani su drugi na superligaškoj tabeli sa 13 pobeda i dva poraza, trijumf više ima vodeća “Crvena zvezda”, dok je “Novi Pazar” na trećem mestu skorom od 10 pobeda i pet poraza.

Izvor: Beta
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina / FK Vojvodina