Početna Kultura Tri audicije naredne dve subote u Dečijem kulturnom centru

Tri audicije naredne dve subote u Dečijem kulturnom centru

0

Tri audicije različitih umetničkih orijentacija održaće se naredne dve subote, 20. i 27. januara u Dečijem kulturnom centru, Ive Loler Ribara 6.

Gradski hor “Čarobne frulice” organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju se mogu prijaviti deca uzrasta od šest do 12 godina. Hor vodi muzički pedagog Dušica Stojković. Audicija za hor će se održati od 16 do 18 časova.

Pozorišna radionica “I mali glumac je glumac” omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnost kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka. Deca od osam do 14 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju drugog polugodišta. Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama. Audicija će se održati od 16 do 18 časova.

Omladinci između 15 i 20 godina zainteresovani za pozorište u subotu, 20. januara imaće priliku, ako budu izabrani, da se uključe u pozorišni projekat pod nazivom “Glumac je glumac” pozorišnu radionicu za srednjoškolce i omladinu. Audicija za radionicu “Glumac je glumac….. ” će se održati od 17 do 19 časova. Pozorišne radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić pozorišni pedagog.

​Više informacija na brojeve telefona 063 521 123, 063 592 559, ili email: deci.na.dar.ns@gmail.com.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay