Početna Kultura U petak startuje letnji bioskop na otvorenom

U petak startuje letnji bioskop na otvorenom

0

Svi ste već upoznati sa tim kakve vas filmske projekcije i kulturni sadržaji očekuju ovog leta u Novom Sadu. Letnji bioskop FREJM počinje u petak, 10. jula gde će se prva projekcija filma “Otac“ održati sa početkom u 21 čas.

Podršku projektu pružiće OPENS, Zoom Media, HNS Creative, Cinema City ali i Univerzitet Novog Sada.

Lokaciju koju su pripremili je Kampus Univerziteta, tačnije ispred zgrade Prirodno – matematičkog fakulteta u Novom Sadu. FREJM obuhvata preko 30 dana letnjeg bioskopa, kulturnog i umetničkog sadržaja, koji ćeš imati priliku da posetiš kroz jul i avgust mesec.

Ulaznice za letnji bioskop iznosiće 370 dinara, a više informacija o istim možete pronaći na veb stranicama cinemacity.org i gigstix.com.

Ulaznice za projekcije filmova biće dostupne i dva sata pre svake projekcije na ulazu u bioskop.

“Kako bismo svi zajedno na zanimljv način proveli ovo leto u našem gradu, morali smo da mislimo i na bezbednost svih nas. U našem bioskopu propisano je rastojanje između stolica i obavezno nošenje maski, kao i dezinfekcija ruku gledalaca pre svake projekcije. Svi gledaoci koji budu došlu bez maske, imaće priliku da si na samom ulazu obezbede istu”, navodi se u pozivu organizatora.

Izvor: NSU
Foto: Promo