Početna Kultura Učlanjenje u Gradsku biblioteku u pola cene

Učlanjenje u Gradsku biblioteku u pola cene

0

Predstavljanje turističkog vodiča “Novi Sad očima deteta” održaće se u petak, 1. februara, s početkom 12 i 30 časova na dečijem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu.

Programu prisustvuju Nedeljko Đorđić, direktor OŠ “Đorđe Natošević” iz Novog Sada, akademik Vojislav D. Dević, nastavnici i učenici OŠ “Đorđe Natošević”, OŠ “Nikola Tesla” i drugih novosadskih osnovnih škola. Domaćin i voditelj programa Katarina Novaković, rukovodilac Dečjeg odeljenja.

“Dobrodošli u Novi Sad. Ovaj vodič nije običan. Povešće Vas kroz najvažnije delove našeg grada, ali za nas, male Novosađane. Pokazaćemo vam šta ne smete da propustite kada posetite naš prelepi grad. Spremni?”.

Autori ovog vodiča su deca, učenici OŠ “Đorđe Natošević”, a projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Izdavač Strateg projekt d.o.o Novi Sad (decembar 2018).

Jedno od najvažnijih mesta u našem voljenom gradu, koje obavezno treba posetiti, po izboru učenika OŠ “Đorđe Natošević”, a na veliku radost bibliotekara, našlo se i Dečje odeljenje u Dunavskoj 1.

Povodom Dana grada Novog Sada, u petak, 1. februara, Gradska biblioteka u Novom Sadu omogućava upis članova sa popustom od 50%, tako da će samo tog dana članarina za decu biti 150 dinara i važiti godinu dana od dana upisa.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pexels