Početna Kultura Uskršnje druženje u Areni Cineplex: Kreativne radionice i slatki pokloni iznenađenja za...

Uskršnje druženje u Areni Cineplex: Kreativne radionice i slatki pokloni iznenađenja za najmlađe posetioce

0
[ File # csp8407155, License # 1612257 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / focalpoint

Najradosniji praznik u godini kuca na vrata, a sa njim i zekina družina! Sve mališane koji se odluče da pogledaju animiranu avanturu “Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta”, ove subote, 15. aprila od 13h do 14:30h, u bioskopu Arena Cineplex, očekuju kreativne radionice inspirisane čuvarima zlatnog jajeta, dok će oni najsrećniji imati prilike da se zaslade čokoladnim iznenađenjem nakon projekcije, koje obezbeđuje čokolaterija San Marina.

Maks je mudri gradski zec. Sa prijateljima provodi bezbrižne dane čekajući novu zavrzlamu koja bi mu pomogla u ostvarivanju glavnog životnog cilja – priključivanje zečjoj bandi. Da bi dokazao svoju hrabrost pred drugarima, on pristaje da pilotira avionom ne sluteći da će ga ova letelica odvesti u najveću životnu avanturu. Njegov avion se iznenada kvari i Maks pravo s neba pada u školu za zečeve, skriveno šumsko mesto na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – uskršnje jaje. Po dolasku u školu, Maks zatiče pomalo štrebersku atmosferu, potpuno suprotnu njegovom dotadašnjem urbanomm životu. Zahvaljujući ljupkoj Emi i lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih, ali i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs. Usput će shvatiti značaj ljubavi, porodice i ovog radosnog praznika. Ova uskršnja avantura zasnovana je na romanu “Škola za zečeve” iz 1924, sinhronizovana je na srpski jezik, a cilj joj je da svim mališanima, ali i njihovim roditeljima, na zanimljiv i moderan način prenese poruku staru skoro čitav vek – pod ovim Suncem ima mesta za sve.

Trejler filma možete pogledati na sledećem LINKU.

Autor:NsHronika