Početna Kultura Vebinar “Kako upravljati startapom” u utorak u Američkom kutku

Vebinar “Kako upravljati startapom” u utorak u Američkom kutku

0

Print

U Američkom kutku u utorak, 17. januara, sa početkom u 14.00 časova biće održan vebinar “Kako upravljati startapom”.

Kako biste uspeli da započetnete sopstveni posao potrebno je da mudro koristite sve resurse. Utvrditi koji su vam resursi najkorisniji nije lak posao. Srećom postoje dva obrasca koje preduzetnici mogu uspešno koristiti: Lean Startup metodologu koja će vam pomoći da sprečite propast investicije i vremena u neisplativ projekat i agilni pristup koji će vam pomoći da budete efikasni i maksimalno iskoristite promene.

Dva predavača Melisa Peri (Melissa Perri) i Rej Krovel (Ray Crowell) pokušaće da vam predstave ove obrasce koje su i sami primenjivali, a koji su im pomogli da odgovore na ova pitanja: Trebam li da pokrenem ovu novu uslugu ili napravim ovaj novi proizvod? Da li ću od toga moći da zaradim? Kako da postavim prioritete?

Vebinar će biti odražan na engleskom jeziku.
Svi zainteresovani mogu da se prijave putem onlajn formualra na sledećem linku.

O predavačima:

Melisa je osnivala kompaniju Produx Labs gde radi treninge, koučinge i konsultacije sa klijentima na upravljanju proizvodnjom. Godine 2016. pokrenula je Produkt Institut – onlajn školu za produkt menadžere gde im pomaže i obučava ih da odgovore na dva važna pitanja: “Da li da ovo izgradimo i zašto?”

Rej je izvršni direktor firme Humble Impact neprofitnog dela kompanije Humble Ventures’ Cooperative. On ima preko 10 godina iskustva u transformisanju poslova i uvođenju inovacija u reklamiranje. Učestvovao je u razvoju 194 startapa od najranijih faza razvoja u poslednjih 20 meseci.

Autor: NsHronika