Početna Kultura Večeras u klubu “Fabrika” predstava “Dogvil”

Večeras u klubu “Fabrika” predstava “Dogvil”

0

dogvil-jpg_660x330
Predstava “Dogvil”, u režiji Kokana Mladenovića biće izvedena 22. i 23. marta u 20 časova u klubu Fabrika u Novom Sadu, najavio je Studentski kulturni centar Novi Sad.
Predstava je zasnovana na istoimenom filmu Larsa fon Trira, pripada angažovanom teatru i kritički govori o Srbiji danas.
Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge Milica Majstorović i Tamara Aleksić.

Muziku za “Dogvil” kompozitora Marka Grubića izvodiće uživo bend “Vrooom” u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas,

gitara, klavijature, loopovi).

Autore predstave “Dogvil” najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici.

Na bini su tri muzičara i glumci, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Cena ulaznice je 1.000 dinara, dok za dve kupljene ulaznice treba izdvojiti 1.800 dinara; mogu se kupiti u Gigs Tix-u i CD Šopu Mungos.

Autor: Tanjug
Foto: skc novi sad