Početna Kultura Završena izložba unikatnih jelki “Designers Christmas Trees” u Mercator Centrima

Završena izložba unikatnih jelki “Designers Christmas Trees” u Mercator Centrima

0
55

Svi posetioci Mercator Centra Beograd i Novi Sad bili su u prilici da tokom decembra i januara uživaju u prazničnoj, nesvakidašnjoj izložbi dizajniranih jelki “Designers Christmas Trees”, koju je organizovao magazin Hello! u saradnji sa Serbia Fashion Week-om.

151

Prelepe jelke koje su dekorisali poznati svetski i domaći dizajneri, krasile su Mercator Centre do 15. januara, a specifičnost ove izložbe je njen humanitarni karakter, jer prihod od njihove prodaje ide onima kojima je pomoć zaista i potrebna. Dizajneri koji su se potrudili da Beograd i Novi Sad dobiju izložbu po uzoru na svetske metropole su Jean Paul Gaultier, Bata Spasojević, Mladen Milivojević Baron, Marija Šabić, Agata Ruiz de la Prada, Zvonko Marković, i mnogi drugi.

DCT2

Poznati kreator iz Novog Sada, Mladen Milivojević Baron, prihod od svoje jelke donirao je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR.

DCT1

Čim sam čuo povod i cilj održavanja izložbe “Designers Christmas Trees” potvrdio sam svoje učešće. Moja jelka je bila inspirisana mojom poslednjom kolekcijom “Cirkus”, a na njoj su se našli i motivi Novog Sada, grada u kome živim i stvaram. Informacija da je moja jelka prva prodata me je uveselila i odmah smo organizovali da se pomoć preda Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR. Nadam se da sam ispunio očekivanja organizatora, svih ljudi koji prate moj rad, a najbitnije je da smo nekom pomogli i uveselili za vreme praznika – izjavio je Mladen povom svog učešća na ovoj izložbi.

Autor: NsHronika.rs
Foto: NsHronika.rs