Početna NAJLEPŠI NA ŠTRANDU Juče smo obradovali junske pobednike: Najlepši na Štrandu dobili putovanje!

Juče smo obradovali junske pobednike: Najlepši na Štrandu dobili putovanje!

0

“Štrand Summer Fest” je uz pomoć vaših glasova, izabrao za jun mesec najlepši par na Štrandu, najlepšu devojku i najlepšeg momka. Juče smo na platou ispod Mosta slobode uručili našim najlepšim takmičarima vaučere za putovanja.

Najlepša devojka Štranda za jun mesec, Biljana Majer, osvojila je 7 dana na Zlatiboru u hotelu Palisad.

C30A2659
Koliko joj prija titula najlepše devojke na Štrandu, kako su roditelji i prijatelji reagovali na njeno učešće u takmičenju, kao i s kim će na putovanje, pogledajte u narednom snimku.

Đorđe Milojević proglašen je za najlepšeg momka na Štrandu za jun mesec. On je osvojio 7 dana na Jahorini.
C30A2652
Koliko mu znači titula najlepšeg momka na Štrandu, kako su familija i prijatelji reagovali na njegovo učešće u takmičenju i sa kim će putovati na Jahorinu, pogledajte u snimku.

Jelena Kikić i Nenad Savković prikupili su najvioše glasova i proglašeni su za najlepši par na Štrandu za mesec jun. Njih dvoje osvojili su 7 dana u Budvi.

_ADR5167
Prvo smo se i mi sami iznenadili kada na su nam prišli na Štrandu i pitali nas da li želimo da učestvujemo, nismo imali pojma da će postati takmičenje toliko velikih razmera 😀 Od starta smo slali prijateljima i familiji da glasaju za nas i svi su reagovali pozitivno i podržali su nas. Glasanje smo pratili redovno i bila je tesna trka do poslednjeg trenutka, svaka čast konkurenciji – izjavili su pJelena i Nenad.
Ja se sećam da smo redovno letovali, kad sam bila klinka, u Bečićima i Budva je uvek bila na ruti. Poslednji put sam bila u Budvi pre par godina i mogu reći da se mnogo promenilo od tada – podelila je sa nama Jelena koja će na ovo putovanje ići sa svojim partnerom.
Bio sam u Budvi prošle godine na festivalu samo 2 dana i veoma mi se dopalo, ali 2 dana nije bilo dovoljno da posetim sve delove grada tako da se radujem ponovnoj poseti – za kraj nam je rekao Nenad.

A kako su porodica i prijatelji reagovali na njihovo učešće u takmičenju i šta su poručili našim takmičarima, pogledajte u sledećem videu:

C30A2651

C30A2652

C30A2654

C30A2656

C30A2658

C30A2661

C30A2662

_ADR5165 _ADR5182