Početna Danas u gradu Besplatna digitalizacija za SBB korisnike u Novom Sadu

Besplatna digitalizacija za SBB korisnike u Novom Sadu

Kompanija SBB započela je projekat besplatnog prelaska na digitalnu televiziju za sve svoje korisnike u Novom Sadu!

Sve prednosti digitalne televizije imaće bez dodatnih troškova ili potpisivanja novog ugovora, po istoj ceni mesečne pretplate koju su do sada plaćali.

Pored još boljeg, digitalnog kvaliteta slike i zvuka, imaće i veći izbor TV sadržaja: više od 100 kanala, od čega čak 13 u HD rezoluciji u osnovnom paketu (SK 1, SK 2, SK 3, SK GOLF, N1, Fashion TV, History i 24kitchen…).

Na raspolaganju je i TV vodič (EPG), pomoću kojeg će vrlo lako, na TV ekranu, moći da pristupe informacijama o programskim šemama, sadržajima emisija, filmova i serija i do 3 dana unapred.

Proces digitalizacije i gašenje analognog signala odvijaće se fazno, po delovima grada, do kraja juna. Svakog korisnika pojedinačno će kontaktirati SBB tehnička podrška, nakon čega će ovlašćeni instalater doći na kućnu adresu u dogovorenom terminu i povezati novu opremu.

Do kraja juna svi SBB-ovi korisnici u Novom Sadu, uključujući i korisnike koji već imaju digitalne pakete, će imati isključivo digitalnu televiziju, koju će moći da gledaju u celoj kući.

Autor: NsHronika