Početna Danas u gradu #BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa mešovitim inkluzivnim horom “Ison” i Svetlanom Horvat

#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa mešovitim inkluzivnim horom “Ison” i Svetlanom Horvat

IMG_9603

Raspevana Praznična Jelka obeležila je i prvi dan poslednjeg vikenda u 2015. godini. I to na pravi prednovogodišnji način, jer pored hora i specijalne gošće, imali smo prilike da čujemo i pravi orkestar.

Veče su nam ulepšali članovi hora “Bajićevi slavuji“, muzičke škole “Isidor Bajić“, svi obučeni u zvezdane kostime sa Deda Mrazovim kapicama i orkestar Kreativni M Kutak. Naša specijalna gošća juče je bila Miss Srbije za 2014. godinu, Marija Ćetković.

IMG_9643

Večeras od 18 časova ponovo nam se pridružite u BIG Shopping Centru jer će vam novogodišnju čaroliju preneti hor mešoviti inkluzivni “Ison”.

svetlana-horvat

Naša specijalna gošća je Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Week-a, koju smo pitali po čemu pamti praznike kada je bila mala i koja joj je omiljena novogodišnja pesmica:

Pamtim miris jelke (koja je uvek bila prirodna) koju su mi tata i mama unosili u sobu, a ja sumnjičavo proveravala da li je veća nego prethodne godine (jer sam svake godine želela sve veću, dok jedne godine nije dostigla nivo plafona :-))))) Pamtim ushićenje dok sam sam je uvek sama kitila i radost odlaska sa mamom u Dečije Pozorište na praznične predstave (na mestu gde je nekad bio bioskop Zvezda). O svakom prazniku ovi odlasci u pozorište su bili neizostavni i tome sam se beskrajno radovala. Pamtim centar Novog Sada koji je posebno bio uređen za nas decu. U Katoličkoj Porti čitava bajka – Snežana i sedam patuljaka sa snežnim kućicama, patuljcima i Snežanom sa jedne strane, a sa druge strane Porte Ledeni grad sa Miki Mausom, Mini, Šiljom i drugim Diznijevim junacima. Naravno Jingle Bells su neprevaziđena praznična pesma, i naravno ona ‘Pršti, pršti bela staza…’.

IMG_9691

Pridružite se najraspevanijoj i jedinoj takvoj jelki u Srbiji. I ne zaboravite da je manifestacija humanitarnog karaktera, jer svakog dana, dok traje program, možete doneti odeću za beskućnike u Futogu.

IMG_9742

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a Novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa BIG Shopping Centrom.

Autor: NsHronika.rs