Početna Danas u gradu #BIGRaspevanaJelka: Na druženje vas zovu hor “Bajićevi slavuji” i misica Marija Ćetković

#BIGRaspevanaJelka: Na druženje vas zovu hor “Bajićevi slavuji” i misica Marija Ćetković

IMG_8989

Svako ko se sinoć zatekao u BIG Shopping Centru imao je priliku da uživa u pravoj prazničnoj atmosferi za koju su svakog dana zaslužni naši najmlađi sugrađani i njihove novogodišnje pesmice.

Raspevana Praznična Jelka ulepšala je još jedno veče publici i najmlađima koji su se u velikom broju okupili na prvom spratu tržnog centra BIG. Najlepše novogodišnje pesmice izveo je hor OŠ “Sonja Marinković”, a naša specijalna gošća bila je teniserka Tatjana Ječmenica.

IMG_8967

I ovog vikenda se družimo u prisustvu predivnih mališana koji će od 18 časova napraviti prazničnu atmosferu i raspevati našu prazničnu jelku.

Večeras su zvezde večeri hor “Bajićevi slavuji”, a specijalna gošća je Marija Ćetković, Miss Srbije 2014. godine, koju smo pitali po čemu najviše pamti praznike kada je bila mala:

U najlepšoj uspomeni mi je Božić, zbog porodične atmosfere, paljenja badnjaka, odlaska na večernju službu u crkvu, i naravno bogata trpeza… I ostala mi je mamina rečenica da se za Božić započinju svi poslovi, tako sam uvek uzimala za Božić da učim nešto da bih cele godine učila, a u sećanju mi je ostala jedna Nova godina i najlepši Deda Mrazov poklon, a to je kad smo braća i ja “kao slučajno” zapalili petardu u kući za novogodišnju noć i poklon je bio to što nismo dobili batine. Omiljena praznična pesma mi je kao i većini “Deda Mraze, ne skreći sa staze”.

IMG_8953

Dođite da zajedno ulepšamo ovaj vikend i ne zaboravite da je ova manifestacija i humanitarnog karaktera, jer svakog dana, dok traje program, možete doneti odeću za beskućnike u Futogu.

IMG_9003

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a Novosađani imaju čast da uživaju u ovoj manifestaciji zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa BIG Shopping Centrom.

marija

Autor: NsHronika.rs
Foto: NsHronika.rs