Početna Danas u gradu “Damama na dar” i danas u Mercator Centru

“Damama na dar” i danas u Mercator Centru

0

unnamed (2)

Mercator Centar Novi Sad  i Color Press Grupa i danas organizuju akciju “Damama na dar”.
Posetioci koji na 8. mart posete Mercator Centar imaće priliku da svoju damu iznenade na najrazličitije načine.

Naime, na prvom spratu Mercator Centra postavljena su tri kutka “Kutak za zagrljaje”, “Kutak za komplimente”, “Mali znak pažnje”, osmišljen tako da svaka žena danas na svoj poseban dan dobije po jedan neobičan “cvetić”.

Takođe, posetioci Mercator Centra mogu se slikati sa Instacamom uz razne rekvizite, uživati sa svojim mališanima u kreativnoj radionici kao i pogledati nastup malih džez balerina.

unnamed

17:00

Na kraju dana još jedno prijatno iznenađenje u Mercator Centru.

Male novosadske džez balerinice, na oduševljenje svih prisutnih izvele su plesne numere koje su uz pomoć svoj nastavnice Ljiljane pripremile za današnji poseban dan.

Mame su bile oduševljene i nisu skidale osmehe sa lica. I najmlađe dame nagrađene su jagodicama. Sve u svemu, jedan jako lep dan za sve posetioce Mercator Centra.

unnamed (3)

unnamed (1)

unnamed (2)

15:OO -17:00

unnamed (1)

U Mercator Centru Novosađanima iz časa u čas sve zanimljivije.

U okviru manifestacije “Mercator damama na dar” mališani svih uzrasta uživali su kreativnoj radionici praveći poklone mamama, bakama, tetama… Uz Danijelu koja je vodila ovu radionicu uspešno je sa decom svaka zamisao sprovedena u delo.

unnamed

“Vodim radionicu i pravim sa decom poklone kao što su korpice, cvetići, srca. Koristimo isključivo reciklirane materijale, i od toga zaista napravimo sve što deca zažele. Bilo je danas dece skoro svih uzrasta od četiri do dvanaest godina i jako sam iznenađena koliko su kreativni i koliko pomažu jedni drugima, bilo je i dečaka i devojčica tako da nikako ne bih izdvajala nikog, svi su bili divni”, rekla nam je Danijela.

unnamed (6)

15:00 – Novosađani već dva sata uživaju u Mercator Centru slikajući se Instacamom, raduju se svi, a posebno devojčice dok menjaju šešire, naočare, usnice, brkove…

unnamed (7)

Umesto ruža Mercator Centar odlučio je i da damama pokloni nešto orginalnije – čokoladne jagodice.

unnamed (8)

U “Kutku za zagrljaje” je vrlo emotivno, razmenjivali su se zagrljaji sa mamama, sestrama, drugaricama, suprugama, dok su se u “Kutku za komplimete” razmenjivale lepe reči.

unnamed unnamed (1) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5)

Autor: Ivana Knežević, nshronika.rs