Početna Danas u gradu U TC BIG: Provedite najbolji 8. mart

U TC BIG: Provedite najbolji 8. mart

0

unnamed (17)

Povodom svetskog Dana žena posetioce TC BIG danas očekuju specijalni popusti, zabavni programi i modni zadaci. U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje“ i „Joy“ posetici će imati prilike da dobiju joga savete za srećniji život i da se slikaju u fotobooth kabini, održaće se kutak za najmlađe i još mnogo zanimljivih događaja.

U organizaciji magazina JOY biće upriličena akcija “JOY Best Street Style”. Pozivaju se sve čitateljke magazina JOY da dođu u BIG u svom najboljem street izdanju. Žiri sačinjen od modnih urednika i stručnjaka odabraće najbolje odevene, a fotograf će ih na licu mesta slikati i njihove kombinacije objaviti u štampanom izdanju ovog časopisa.

19h – Završeno je takmičenje „Obuci lutku“. Pobedu je odneo Aleksandar Topić koji je svoj model obukao u Beosportu, a zadak mu je bio da smisli stajling u duhu Londona.

unnamed (16)

18h – Završen je makeover dama koje su danas posetile TC BIG. Profesionalne šminkerke Jovana Dačić i Sanja Radić pobrinule su se da make up bude besprekoran.

Za jedinstvene frizure postarala su se tri frizerska salona: CRE8, PRESTIGEBYMILKA i HAIR STUDIO SOLIS PLUS – SIMPLE.

unnamed (1)

unnamed unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11) unnamed (12) unnamed (13) unnamed (14) unnamed (15)

 

16h – U toku je BIG makeover, u okviru koga profesionalni šminkeri i frizeri ulepšavaju pripadnice nežnijeg pola.

unnamed (2) unnamed (1)

unnamed

Na svetski Dan žena TC BIG su posetile i poznate ličnosti, među kojima je sportista Nenad Pagonis.

unnamed (4)

15h – U sklopu književnog kutka svoje romane promovisala je Jelena Bačić Alimpić, a zainteresovaniim posetiocima potpisivala je knjige i davala autograme.

unnamed (2)

unnamed

unnamed (1)

U međuvremenu se ispred foto kabine stvorila gužva, jer su mnogi Novosađani želeli da se slikaju noseći razne rekvizite kao što su brkovi, naočare i različite kape.

unnamed (5)

unnamed (3)

unnamed (4)

14h – Pet devojaka iz Joga saveza Srbije pokazale su posetiocima BIGa novi stil vežbanja – art jogu similiris.

unnamed (3)

U međuvremenu, pripadnice lepšeg pola na drugom ulazu u tržni centar potpisivale su se na posebnoj tabli imenom i prezimenom i time dale podršku ženama u borbi protiv nasilja. Pored toga, organizacije “…IZ KRUGA” i “SOS ženski centar” promovisale su i mobilnu aplikaciju „Bezbedna“ koja je namenjena svim ženama.

unnamed (7)

unnamed (8) unnamed (4) unnamed (5)

13h – Završena je radionica za deca u okviru koje su mališani učili da ukrašavaju medenjake. Vežbali su kako da nanesu razne boje na kolačiće u obliku raznih životinja, srca i cveća.

unnamed

Ekipa JOY magazina počela je da bira najbolje obučene i da ih fotografiše za rubriku „Best Street Style“.

unnamed (1)

Autor: Alisa Varga, nshronika.rs
Foto: Mirko Todorović i Mladen Sekulić