Početna Danas u gradu Danas radionica “Telo kao instrument”, kreativna radionica za decu i druženje sa...

Danas radionica “Telo kao instrument”, kreativna radionica za decu i druženje sa youtuberom Milanom Inićem na Štrand Summer Festu!

0


Danas od 10h održaćemo trening, Telo kao instrument – Body percussion, uz pomoć Joga studija Hipokrat iz Novog Sada, a trening vode Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. Besplatnim joga treninzima moći ćete da prisustvujete svakog ponedeljka i srede od 10h.

Od 17h organizujemo kreativne radionicu za najmlađe na platou ispod Mosta slobode.

Od 18h do 19h gost na Štrandu će nam biti youtuber Milan Inić poznatiji kao Yasserstain.

Svi sadržaji su besplatni, dovoljno je da nam se pridružite.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest