Početna Danas u gradu Deca iz Gračanice posetila “Novosadski Winter Fest”!

Deca iz Gračanice posetila “Novosadski Winter Fest”!

0RH_7746

Jučerašnji dan na “Novosadskom Winter Festu” bio je jedan od najlepših i to zbog gostiju koji su nas posetili.
Deca iz opštine Gračanica, koja borave kod svojih vršnjaka u Novom Sadu, juče su posetila naš festival. Družili smo se, uživali uz muzičke nastupe, porodica Kočiš ih je častila čuvenim kurtoš kolačima, a “Ergela Bulić” besplatno provozala na fijakerima. Decu sa Kosova i Metohije i decu iz Novog Sada, kao i njihove domaćine, niske temperature nisu sprečile da se lepo provedu. Ovu akciju po treći put organizuje Udruženje građana “Novi Sad”, a deca iz Gračanice biće kod svojih vršnjaka u Novom Sadu nedelju dana.

0RH_7774

Na “Novosadskom Winter Festu” večeras od 18h nastupa hor Muzičke škole “Isidor Bajić” – Suncokret.
Od 19h nastupiće reper “Brat Wolt”:
“U suštini, dopada mi se cela ideja projekta NS Winter Festa. Drago mi je što je pomešano nekoliko vrsta umetnosti i drago mi je što sam deo projekta. Nadam se da je ljudima prijalo osveženje i da je svima drago što su svi čuli i videli nešto novo. Od mog nastupa publika može da očekuje puno energije, harizme, ljubavi, duhovitosti i osecajnosti.”

0RH_7781

Od 20h muziku bira DJ FLEXX.

Pozivamo vas da se provozate fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.
Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, poklone, suvenire, otvorene su od 10 časova.

0RH_7811

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

0RH_7726

Autor: NsHronika