Početna Danas u gradu Dečija predstava, druženje sa likovima iz “Patrolnih šapa” i prva igranka danas...

Dečija predstava, druženje sa likovima iz “Patrolnih šapa” i prva igranka danas na Štrand Summer Festu

I ovaj četvrtak bio je u znaku plesa na Štrand Summer Festu.

_ADR0669

Radionicu plesa, sa temom zumba, i juče su održali naši prijatelji iz kluba “Ritmo Latino“. Najmlađi su posebno bili zainteresovani za učenje novih plesnih koraka, a plesaćemo i narednih nedelja.

_ADR0659 _ADR0697 _ADR0700 _ADR0712 _ADR0723

Danas od 17h organizujemo, uz pomoć igraonice “Dum pa Dum”, pravu zabavu za najmlađe. Prvo će uživati u dečijoj predstavi, a nakon toga će se družiti sa svojim omiljenim likovima iz crtanog filma “Patrolne šape”.

Od 20h organizujemo prvu igranku “Kao u dobra stara vremena”. Slušaćemo nikad zaboravljene hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca i mnogih drugih. Dođite da prizovemo ono najlepše iz mladosti – uspomene na vreme kada je sve bilo lepše, lakše i slobodnije.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here