Početna Danas u gradu Derulo i Bogdan subotnje zvezde “Exita”

Derulo i Bogdan subotnje zvezde “Exita”

0

Još jedna EXIT “groznica subotnje večeri” protutnjala je Petrovaradinskom tvrđavom ostavivši među zidinama “Gibraltara na Dunavu” ogromnu količinu pozitivne energije.

Teško je bilo odrediti na kojoj od brojnih festivalskih bina je bilo veselije i na kojoj je bio kvalitetniji program jer bukvalno je na svakom stejdžu vrilo kao u grotlu, pa je više od 50.000 posetilaca zaista moglo maksimalno da uživa.

Jedan od najvećih hitmejkera današnjice Džejson Derulo svojim nastupom na najvećoj bini “Exit” festivala potpuno je opravdao ulogu glavne zvezde najznačajnije festivalske večeri.

Od samog starta koncerta bilo je jasno da će to biti doživljaj za pamćenje. Temperatura među fanovima je bila sve vrelija, a tačku ključanja je dostizala tokom izvođenja hitova “Wiggle”, “Whatcha say”, “Talk dirty”, “In my head”, “Don”t wanna go home”.

Da već čuvena “Exit” energija u potpunosti prekrije celu Petrovaradinsku tvrđavu i da se preko njenih zidina izlije na ceo prostor Novog Sada pored Džejsona Derula zaslužni su i njegovi predhonici na Mejn stejdžu – australijski elektronski trio “Rufus” koji je dobrano razdrmao brojne fanove, te Edo Majka i domaći “Sputnjik”.

Ništa manje spektakularno nije builo ni na drugim festivalskim binima, šta više na mts Dance areni vladala je takva atmosfera kakva se teško može osetiti bilo gde drugo osim na petrovaradinskoj tvrđavi.

Najzaslužniji za pravi elekto-mužički hepening na Dance areni bio je jedan od najvećih hedlajnera današnjice Robin Šulc, ali ništa manje atraktivan nije bio ni nastup francuskog DJ-a Kungsa, a Nemanja Stamenković – Stamen se svojski potrudio da fanovi na početku žurke na Dance areni brzo dostignu “radnu temperaturu”.

Nastup Zvonka Bogdana na “Exit” festivalu za mnoge je bio iznenađenje, ali se ispostavilo i pravi pogodak organizatora, jer je upravo Zvonko Bogdan svojim poznatim pop-folk hitovima sa mirisom ravnice na Addiko Fusion stage-u najavio dobru “domaću” žurku u kojoj su učestvovali i “Zabranjeno pušenje” i Kralj Čačka.

Izvor: Tanjug
Foto: EXIT Photo Team