Početna Danas u gradu Druženje sa igračima Voše, akustična svirka i turnir u basketu danas na...

Druženje sa igračima Voše, akustična svirka i turnir u basketu danas na Štrand Summer Festu

Štrand Summer Fest, na platou ispod Mosta slobode, danas nastavlja sa svojim programom za najmlađe, one malo starije, sportiste, rekrativce i one koji prosto uživaju da svoje slobodno vreme provode na najlepšoj novosadskoj plaži.

Danas od 10:30 organizujemo druženje sa fudbalerima FK Vojvodine. Sa nama će se družiti trener Radoslav Batak i igrači Emil Rockov, Uroš Stamenić i Samuel Owusu.  Fudbaleri će družiti sa posetiocima, potpisivati dresova i lopte i deliti karte za meč Vojvodina-Ružomberok.

Od 16h uživaćemo u akustičnoj svirci dua Lulu, koji čine Boris Tatalović i Tatjana Stricki.

ADR9592 ADR9598

Od 18h organizujemo još jedan turnir u basketu. Pobednička ekipa osvaja karton hladnog Jelen piva.

Čekamo vas na platou ispod Mosta slobode.

_ADR9339

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here