Početna Danas u gradu Festival Zanatskog piva ovog vikenda predstaviće dvadeset izlagača iz regiona

Festival Zanatskog piva ovog vikenda predstaviće dvadeset izlagača iz regiona

0

IMG_20160516_122114

Na konferenciji za medije koju je organizovao Studentski kulturni centar Novog Sada, predstavljen je program drugog po redu festivala zanatskog piva koji će se održati 20. i 21. maja na dve lokacije istovremeno, u Fabrici i klubu Quarter. Ove godine biće dvadeset izlagača – malih pivara iz regiona koje će predstaviti svoja piva, tako da će posetioci moći da se upoznaju sa sedam novih pivara u odnosu na prošlu godinu. Cena karte iznosi 300 dinara i sa njom obezbeđujete svoju čašu. Na samom ulazu će kao i prošle godine biti štand na kojem će se zamenjivati novac za apoene u vrednosti od 10 do 200 dinara sa kojima će posetioci moći da konzumiraju željeno piće kao i hranu u festivalskoj zoni.

IMG_20160516_120850Važno je istaći da će oba dana trajanja festivala biti organizovana predavanja, u petak se kapije festivala otvaraju u 15 časova, a sa početkom u 19 časova Vladimir Gošić, vlasnik portala svetpiva.rs pričaće na temu “Stilovi piva” a sat vremena kasnije Aleksandar Vukosav, kućni pivar iz Sarajeva, upoznaće prisutne sa praktičnim kućnim pivarstvom kako i glasi naziv ovog interesantnog predavanja.

U Subotu festival počinje u 12 časova i kao i prethodnog dana, imaće sadržajna predavanja od 18-21 čas, na temu piva. Od 21 čas oba dana festivala će svi posetioci moći da uživaju i u muzičkom delu programa tako da će celokupni doživljaj biti sjajan.

ns festival piva 2015

Autor: Bojana Lalić Šević
Foto: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here