Početna Danas u gradu Humanitarna akcija za pomoć Ani Tasić i danas na Štrandu

Humanitarna akcija za pomoć Ani Tasić i danas na Štrandu

ana_tasic-foto-021.rs_

Humanitarna akcija “Srce za Anu Tasić” održaće se danas na Štrandu, ispod Mosta slobode.

Akcija “Srce za Anu Tasić” je osmišljena tako da posetioci Štranda poklone garderobu koju više ne nose, a oni kojima je kvalitetna second hand odeća potrebna mogu na istom mestu da je kupe. Štandovi na kojima će se obavljati kupoprodaja garderobe biće jasno obeleženi i nalaziće se uz donju stazu ispod Mosta slobode.Nišlijka Ana je samohrana nezaposlena majka koja od rođenja boluje od ozbiljne srčane mane, a od pre četiri godine problemi u radu srca joj stvaraju i plućnu hipertenziju. Do sada je njeno srce operisano tri puta, a kako bi se smanjila plućna hipertenzija potrebna joj je zamena aortne valvule na AKH klinici u Beču gde joj je prijem zakazan za 18. avgust. Ukupna suma koja joj je potrebna za dijagnostiku i operaciju je 57 000 evra.

Trenutno je u teškom stanju u bolnici gde se lekari trude da joj pomognu da izdrži put do klinike u Beču. Organizovala je mnoge akcije ovog tipa za druge, a ovo je prva u kojoj se skuplja pomoć za nju.

Akciju organizuju “Gradsko zelenilo” i kompanija “Ninamedia”. Pored ove humanitarne akcije, u svrhu prikupljanja donacija otvoreni su i računi:

Za devizne uplate
IBAN: RS35205903100356654003
Komercijalna banka
Ime: Slađana Stanisavljević (Anina majka)
Adresa: Branka Krsmanovića 7/9 NIŠ,
Republic of Serbia

Za dinarske uplate račun je: 160-5400100066137
Banca Intesa
Ime: Slađana Stanisavljević (Anina majka)
Adresa: Branka Krsmanovića 7/9, Niš

Autor: 021