Početna Danas u gradu IDEA navija za ljubav i pomaže ti da obraduješ voljenu osobu

IDEA navija za ljubav i pomaže ti da obraduješ voljenu osobu

0

1

U susret najromantičnijem prazniku Danu zaljubljenih, IDEA je odlučila da zaljubljene parove obraduje putem aktivacije na svojoj Facebook stranici. Svi zainteresovani imaju priliku da učestvuju u nagradnom konkursu tako što će svojim komentarima davati najoriginalnije predloge kako bi želeli da usreće svoju voljenu osobu.

Žiri će 14. februara odabrati najbolju ideju koju će sprovesti u delo i tako omogućiti pobedniku konkursa da obraduje svoju voljenu osobu.

Za one koji ne budu imali tu sreću da odnesu pobedu na konkursu, IDEA je obezbedila poklone po veoma povoljnim cenama. Ukoliko želite da svom partneru ulepšate ovogodišnji praznik ljubavi u više od 300 IDEA prodavnica širom Srbije možete kupiti kozmetičke poklon setove po cenama sniženim za čak 30% ili neke od najlepših bombonjera, najpoznatijih svetskih brendova, po cenama sniženim za 20%.

Proslavite Dan zaljubljenih na najlepši način, budite kreativni i obradujte sebi dragu osobu. Ne stidite se da pokažete ljubav, jer najkreativnije očekuje nagrada.