Početna Danas u gradu Igranka se vratila u grad: Danas na programu dekupaž radionica, humanitarna akcija...

Igranka se vratila u grad: Danas na programu dekupaž radionica, humanitarna akcija i zumba

0

Na prepunom platou ispod Mosta slobode, sinoć je održana prva igranka na Štrand Summer Festu – Kao u dobra stara vremena.

_ADR1111

Uz hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca, grupe Džentlmeni i mnogih drugih, plesalo se bez prestanka. Na podijumu za igru mogli ste da vidite sve generacije, profesionalne igrače, parove koje su se na takvim igrankama i zaljubili, ali i one stidljivije koji su prvo merkali sa klupe i čekali svoju pesmu kako bi zauzeli podijum.

_ADR0936 _ADR0979 _ADR0984 _ADR0985 _ADR0995 _ADR1009 _ADR1042 _ADR1087

Pesmom “Zvižduk u 8” smo se pozdravili i najavili novo druženje za sledeći petak od 20h sa nadom da će igranka na Štrand Summer Festu ovog leta postati tradicija.

_ADR0780 _ADR0783 _ADR0784 _ADR0793 _ADR0808 _ADR0822 _ADR0826 _ADR0839 _ADR0858 _ADR0876 _ADR0886 _ADR0887 _ADR0898

Najmlađi su juče na Štrand Summer Festu imali i druženje sa svojim omiljenim likovima iz crtanog filma “Patrolne šape”. Igraonica “Dum pa dum” izvela je dečiju predstavu, a glumci kostimirani u likove iz “Patrolnih šapa” družili su se sa mališanima.

Bogat program očekuje nas danas na platou ispod Mosta slobode.

Najbolju domaćicu biramo od 11h, a danas su na meniju slane kiflice. Dođite, probajte sjajne specijalitete i kupite ih po simboličnoj ceni, jer je ova akcija humanitarnog karaktera, a sva hrana koja se ne proda, takođe će biti donirana.

Kreativce i one koji žele da nauče neki novi hobi, pozivamo da nam se pridruže od 15h kada će se održati radionica dekupaža. Ponesite predmet koji želite da ukrasite.

U 18h, i ove subote, vežbamo zumbu sa Mimom. 

Svi sadržaji su besplatni, dovoljno je da nam se pridružite.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest