Početna Danas u gradu Još jedan humani ponedeljak za Taru Popović

Još jedan humani ponedeljak za Taru Popović

0

Tara Popovic

Kupališna sezona na Štrandu približila se kraju. Zvaničan završetak sezone je 30. septembra, ali se kapije gradske plaže ne zatvaraju, a planirani programi nastavljaju. Već 3. i 4. oktobra očekuje nas “Štrand fest”, a za dva i po meseca počinje i zimska sezona.

Kao što građani očekuju od društveno odgovornog preduzeća kakvo je JKP “Gradsko zelenilo”, humanitarne akcije se nastavljaju. U ponedeljak, 28. septembra, biće ponovljena humanitarna akcija za osmogodišnju Taru Popović iz Novog Sada, kojoj su potrebna nova invalidska kolica. Prošlog ponedeljka za nju je sakupljeno 24.560 dinara, a nadamo se da ćemo tokom sutrašnjeg “Humanog ponedeljka” uspeti da obezbedimo ostatak novca za našu malu sugrađanku obolelu od cerebralne paralize.

Tokom “Štrand festa”, narednog vikenda, pripremamo veliku humanitarnu akciju za one kojima je pomoć najpotrebnija, a posetioci ove manifestacije imaće priliku da vide o čemu se radi i pokažu humanost na delu. To je jedan od razloga što 3. i 4. oktobra očekujemo veliki odziv zaljubljenika u Štrand i Dunav.

Autor i foto: Nshronika.rs