Početna Danas u gradu Još samo danas promotivne cene karata za festivale Exit i Sea Dance

Još samo danas promotivne cene karata za festivale Exit i Sea Dance

exit promo ulaznice

Fanovi Exit i Sea Dance festivala još samo danas mogu da nabave ulaznice po promotivnim cenama od 5.990 za Exit, 4.990 za Sea Dance i 6.990 dinara za oba festivala, odnosno za celu Exit Avanturu.
Takođe, od ove godine pored četvorodnevnih VIP Gold, u prodaji se nalaze i dnevne VIP Gold ulaznice po ceni od 9.990 dinara koje obezbeđuju prioritetni ulazak na Main Stage, Dance Arenu, Terasu uz mesto na parkingu, a njihov broj je ograničen.

Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni u lancu Gigs Tix širom Srbije, ali i putem sajta www.gigstix.com.

Na Exitu i Sea Dance-u nastupiće Motorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sande, Sigma, Džon Njuman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odel, Martin Garrix, Fear Factory, Wilkinson, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i mnogi drugi.

Exit festival, 15. po redu, biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Autor: Tanjug