Početna Danas u gradu Konferencija “Vreme kada stvaramo” namenjena je srednjoškolcima i studentima u Novom Sadu

Konferencija “Vreme kada stvaramo” namenjena je srednjoškolcima i studentima u Novom Sadu

Konferencija “Vreme kada stvaramo” namenjena je srednjoškolcima i studentima u Novom Sadu i pokušaće da odgovori na ključna pitanja motivacije, strasti i kreativnosti

 ns-unija

Šta čini razliku između uspešnih i neuspešnih ljudi? Koja je to odlika karaktera koja određuje da li talenat i strast za onim što radimo imaju rezultat, ili ostaju u domenu sanjarenja? Kako stvarati sa radošću, kako postaviti lične ciljeve, šta uraditi sa snovima da se oni pretvore u akcioni plan – ovo su pitanja koja interesuju nove generacije.

U ponedeljak, 26. januara,  Novosadska unija srednjoškolaca će u u Kulturnom centru biti domaćin konferencije pod nazivom “Vreme kada stvaramo”. Cilj konferencije je motivisanje srednjoškolaca u Novom Sadu za dugoročno obrazovanje, svakodnevan rad na ličnim ciljevima i ostvarivanju svojih planova.

 

Novosadski srednjoškolci koji treba da stanu na svoj  put, pravilno ga odaberu i najbitnije istraju na njemu, rešili su da početak ove godine koja je pred nama simbolično obeleže pokretanjem ove teme, da ispričaju priče koje su inspirativne i prisete se koliko je nesalomiv ljudski duh.

Posetioci konferencije imaće priliku da saznaju više o procesu stvaranja, bilo da je reč o umetnosti, poslovanju, civilnom sektoru, komunikacijama ili patentima. Predavače čine renomirani stručnjaci iz ovih oblasti: Rodoljub Oreščanin, Čarls Keter, Dejana Bačko, Stefan Velja, i Marijeta Lazor.

Konferencija  “Vreme kada stvaramo” počinje u 12:30 časova u Kulturnom centru  u Novom Sadu.  Konferenciju su podržali  udruženje “Biznisnova”, Centar  “Horizont 21″i Kulturni  centar Novog Sada.

Prijave  su otvorene  putem stranice:

http://nus.org.rs/blog/prijava-za-prisustvovanje-konferenciji-vreme-kada-stvaramo-2/#more-48