Početna Danas u gradu Muzička škola “Melodies” i Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja danas na “Festivalu ljubavi”

Muzička škola “Melodies” i Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja danas na “Festivalu ljubavi”

0

Novi Sad je i ovog februara prestonica ljubavi, jer je u centru grada, na Trgu slobode, u toku četvrti po redu “Festival ljubavi” koji se završava večeras, 23. februara.

Današnji program:
Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja – 14.00 h;
– Hor i gitaristi Muzičke škole “Melodies” – 18.00 h.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imali su priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.