Početna Danas u gradu Nacrt Strategije održivog razvoja Grada Novog Sada

Nacrt Strategije održivog razvoja Grada Novog Sada

gradska kuca

Javna rasprava u vezi sa Nacrtom Strategije održivog razvoja Grada Novog Sada održaće se u periodu od 20. novembra do 4. decembra 2015. godine.

Javna rasprava se organizuje radi prikupljanja mišljenja i sugestija građana i njihovih udruženja, zainteresovanih pravnih lica i stručne javnosti.

Nacrt ovog dokumenta je dostavljen mesnim zajednicama na teritoriji Grada Novog Sada u kojima će građani moći da izvrše uvid u dokument i ostave svoje sugestije i predloge u glasačkim kutijama.

Dokument je objavljen na sajtu grada www.novisad.rs a svoje sugestije i predloge možete slati i na imejl adresu: kler@novisad.rs ili u pisanoj formi na adresu Trg slobode br. 1, Novi Sad, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.

Jedan dan u toku javne rasprave u Plavoj sali Skupštine Grada Novog Sada, Ulica Žarka Zrenjanina br. 2a, predstavnici Grada Novog Sada – Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, primaće sve građane koji žele da javno iznesu svoje mišljenje. O datumu održavanja javnost će biti blagovremeno obaveštena putem sajta Grada Novog Sada (www.novisad.rs).

Autor i foto: NsHronika.rs