Početna Danas u gradu NeXt JOY izazov, Pipi&Gudi igra memorije, fitnes yoga sa Marinom Milić i...

NeXt JOY izazov, Pipi&Gudi igra memorije, fitnes yoga sa Marinom Milić i igranka danas na Štrand Summer Festu!

Danas od 11h na platou ispod Mosta slobode neXt JOY je pripremio osveženje i super zabavu! Posetioci Štrand Summer Festa mogu da se pridruže i prihvate izazov “Kad te pukne Višnja”, a svaki tim koji pobedi u takmičenju osvaja slatke letnje nagrade!

Od 15 do 18 časova kompanija Neoplanta u okviru Štrand Summer Festa pripremila je “Pipi&Gudi” Igru memorije, kao i takmičenje u tri atletske discipline – šprint trčanje, skok u dalj i bacanje “medicinke”.

Od 18h “Štrand Summer Fest” i fitnes centar World Class, poklanjanju Novosađanima besplatan trening na platou ispod Mosta slobode. Trener Marina Milić iz fitnes centra World Class održaće trening  – Fitness Yogu.

Petak “K’o nekad u 8” rezervisan je za igranje i zabavu po uzoru na stara dobra vremena. Od 20 časova uživaćemo u domaćim pop i rok hitovima 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. Za vaš i naš gušt na platou ispod Mosta slobode puštaće se uvek aktuelni Čola, Bijelo dugme, YU grupa, Divlje jagode, Indeksi i mnogi drugi.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest