Početna Danas u gradu Novi film na platnima “Haos u najavi”

Novi film na platnima “Haos u najavi”

haos-u-najavi-3

Na redovnom repertoaru Arene Cineplex od danas možete gledati urnebesna komedija “HAOS U NAJAVI” (TRAINWRECK), reditelja Džuda Apatova.

Fantastični komičari Ejmi Šumer i Bil Hejder garantuju lud provod i obilje smeha, a njima se pridružuju i glumica Tilda Svinton (koju možda mnogi neće ni prepoznati) i američki košarkaš Lebron Džejms, koji se odlično snašao u ulozi Aronovog (Bil Hejder) najboljeg prijatelja.

Nijedan savremeni reditelj nije opisao haotični ljudski život s takvim komičnim i kulturno-antropološkim darom kao što je to Džud Apatov. Najrazličitiji hitovi od onih koje je on režirao, poput “Zaglavilo se” i “40 banki, a nevin” i onih koje je producirao, poput “Kul momci” i “Deveruše”, imaju jednu zajedničku crtu – iskren, nepokolebljiv komični pogled na komplikovano odrastanje u modernom svetu.

Apatov je poznat i po tome što pomaže novim komičarima da se probiju u “mejnstrim”, od Seta Rogana do Lene Danam. Sada, u svom petom filmu koji režira, Apatov ponovo donosi portret nezaboravnog lika, i glumu nove zvezde komedije, koja je i napisala scenario za film „Haos u najavi“, Ejmi Šumer. Ona tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo.

Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad, kao novinar za jedan časopis, Ejmi živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši – ali se, zapravo, nalazi u kolotečini. Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara po imenu Aron Koners (Bil Hejder), Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka kome se izgleda stvarno dopada, možda na tragu nečeg revolucionarnog.

Autor i foto: NsHronika.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here