Početna Danas u gradu Piknik u čast velikog Leta ljubavi

Piknik u čast velikog Leta ljubavi

0

U čast 50. godišnjice od velikog Leta ljubavi iz 1967. godine, Exit će sutra od 14 časova u Dunavskom parku u Novom Sadu organizovati celodnevni piknik i druženje na suncu.

Sve posetioce velikog Exit piknika očekuju i prateća osveženja i grickalice, ali i poklon iznenađenja za najbrže. Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je i specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku će se slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta “The Wizards”, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.

Svi Novosađani su pozvani i mogu da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom, dok će za najmlađe biti pripremljen poseban program sa animatorima.

Posetioci piknika imaće i priliku da pre svih nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru. Broj ulaznica po specijalnim, najpovoljnijim cenama od samo 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu, te 2.990 za sredu i nulti dan sa “Kilersima”, biće dostupne na Exit pikniku u Dunavskom parku već od 16 časova.

Izvor: RTV
Foto: exitfest.org