Početna Danas u gradu Pomozite maloj Teodori: Dan Makedonije i humanosti na “Food Planetu”!

Pomozite maloj Teodori: Dan Makedonije i humanosti na “Food Planetu”!

0

Nakon kratke pauze, festival nacionalnih kuhinja “Food Planet” ponovo se vraća na Trg slobode i nastavlja sa svojim programom.

Danas je dan posvećen Makedoniji, a makedonske specijalitete će nam pripremiti kuvari “Pajinog salaša”. Tokom celog dana na Trgu će se slušati makedonska muzika, a zvaničan program i degustacija počinju u 18h.

Od danas, na Trgu slobode, nalaziće se humanitarna kutija u koju možete ostaviti donaciju za lečenje devetogodišnje Teodore Vranješević koja boluje od teškog oblika malignog oboljenja – akutne mijeolidne leukemije. Za transplantaciju koštane srži u Frankfurtu potrebno je 350.000 evra. Većina novca je tokom jučerašnjeg dana sakupljena, ali mi nastavljamo i dalje da pomažemo i čekamo vas na Trgu da zajedno budemo humani.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada.