Početna Danas u gradu Prvi sneg nije napravio veće probleme

Prvi sneg nije napravio veće probleme

Professional-Landscaping-Services-Snow

Prvi sneg koji je tokom noći pao u Novom Sadu nije napravio nikakve probleme u saobraćaju. U zimskim službama javno – komunalnih preduzeća zaduženih za čišćenje snega (JKP “Put” i JKP “Čistoća”), rečeno je Tanjugu da su odmah po početku padavina preduzeti određeni koraci, pre svega da bi se predupredile bilo kakve neprijatnosti, mada zbog relativno male količine snega, realno nije bilo ni neke objektivne pretnje za ugrožavanje funkcionisanja saobraćaja.

– Na saobraćajnicama koje su u nadleštvu JKP ‘Put’ nije bilo nikakvih problema, ali dežurne ekipe pomno prate situaciju i spremne su odmah da reaguju ako se za tim ukaže potreba – rekla je Tanjugu, portparol JKP “Put”, Jelena Stojsavljević.

Radnici zimske službe JKP “Čistoća”, po rečima portparola tog preduzeća Sofije Mitrović postavili su ukupno 20 spremišta za so na glavnim raskrsnicama i saobraćajnicama u gradu.

– Svo raspoloživo ljudstvo i mehanizacija Zimske službe JKP ‘Čistoća’ su u pripravnosti. U zavisnosti od potreba na poslovima koje obavlja zimska služba, tokom zime biće angažovano oko 120 ljudi – rekla je Mitrović.

Izvor: Tanjug
Foto: Ilustracija