Početna Danas u gradu Radosne vesti iz Betanije: Nova godina donela 57 beba

Radosne vesti iz Betanije: Nova godina donela 57 beba

ThinkstockPhotos-502520844

U novosadskom porodilištu, od četvrtka 31. decembra u 7 sati ujutro, do jutros, 4. januara u isto vreme, rođeno je 57 beba.

TROJKE: (dečaka i dve devojčice) Branka Kolarov iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Gabriela Đermati, Dijana Anastasijević, Wafa Abdullah, Jovana Ivanov, Vesna Milošević, Anica Brankov, Marija Stanisavljević, Sabina Šuhajda, Zorica Živković, Branka Bečelić, Aleksandra Milinković, Adriana Đogo i Koštana Šeić iz Novog Sada, Marina Marčetić iz Petrovaradina, Veronika Knežević iz Kaća, Marina Dugonjić iz Futoga, Suzana Selena i Andrea Milinović iz Temerina, Ljiljana Nikolić iz Sečnja, Miroslava Kovačević iz Beške, Daniela Melich iz Kulpina, Nada Atanackov iz Loka, Mila Stojić iz Nove Gajdobre, Nataša Milićević iz Beočina i Zorica Familić iz Obrovca.

DEČAKE: Marija Prentović, Ana Spajić, Jelena Nastasić, Anita Švonja, Zoranka Bukvić, Jelena Tepić, Tijana Rubežić, Biljana Negovanović, Gordana Novaković, Irena Tica i Tanja Kovačevič-Aljić iz Novog Sada, Marija Zečević, Jelena Kojčin i Irena Talić iz Futoga, Dragana Marković iz Veternika, Vesna Firić iz Kovilja, Dragana Bogićević iz Sremske Kamenice, Tijana Ratkovica iz Veternika, Dubravka Vučković iz Bačkog Novog Sela, Svetlana Božin iz Bačke Palanke, Nataša Jović iz Siriga, Gabrijela Kujović iz Čerevića, Slađana Nikolić iz Neradina, Gina Radić iz Šajkaša, Kristina Vajda iz Bečeja, Zorana Maksimović iz Pivnica, Tatjana Lukić iz Bačkog Gradišta, Jasmina Tordaj iz Maglića i Jovana Kojdić iz Inđije.