Početna Danas u gradu Radovi na putu Sajan – Iđoš

Radovi na putu Sajan – Iđoš

Na putu Bancarevo – Crvena Reka, produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 25. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac je Niška Banja – Prosek, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Sadikov Bunar – Blato – produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 6. novembra i dalje je na snazi obustava saobraćaj. Kompletan saobraćaj je preusmeren na Sadikov Bunar – Bela Palanka i dalje na put Bela Palanka – Donji Striževac.

Sajan – Iđoš, do 3. novembra od 7 do 16 časova radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Čoka – Ostojićevo, od 4. do 7. novembra, od 7 do 16 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Boljevci – Obrenovac – produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra i dalje na snazi obustave saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put E-763 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay