Početna Danas u gradu Saznajte šta je to “Livada Open Day #1”!

Saznajte šta je to “Livada Open Day #1”!

Livada Centar vas poziva da prisustvujete prvom Livada Open Day #1 i dobijete nove informacije o temama koje će Vam pomoći da poboljšate Vaše zdravlje i izgled, da naučite kako da menjate navike, kako da se relaksirate i posvetite sebi, da probate nove stvari te da razgovarate sa stručnim licima iz različitih oblasti.

SUBOTA 01.04.2017.
11:30h – 13:30h

11:30h – Osnovi Vinjasa joge (kako je nastao pravac i koje su prednosti ovog pravca) / Vežbe Vinjasa joge (čas Vinjasa joge)
12:30h – Biljna ishrana – “Zdravlje, vitkost i vitalnost u tanjiru”
13:10h – Livada Refresh – Fruit snack

DINAMIČNA VINJASA JOGA – Dinamična Vinjasa joga je vrsta joge koja se može opisati kao nadograđena osnovna, Hatha joga, sa inovativnim asanama sklopljenim u raznim dinamičnim tokovima. Naša instruktorka dinamične Vinjasa joge, Marina Grubić, školovala se za vođenje časova dinamične Vinajasa joge u njujorškoj školi “YOGEA”. Stil vežbanja joge ove škole je karakterističan po inovacijama koje su uveli u klasična vežbanja joge: inovativne asane sklopljene u dinamične i zanimljive tokove asana u kojima se asane nadovezuju u jednu celinu. U svakoj asani pri tom, pažljivo se pazi na pravilan položaj tela. Časovi počinju vežbama disanja, odnosno pranajamama, zatim se prelazi na asane, a završava se opuštanjem, odnosno šavasanom. Časovi su praćeni opuštajućom muzikom u pozadini. Svake nedelje radimo tok asana sa različitim efektom na telo.

Više o ovim treninzima možete pročitati na ovom LINKU.

BILJNA ISHRANA – Na predavanju “Zdravlje, vitkost i vitalnost u tanjiru” imaćete priliku da se upoznate sa sve više prihvaćenom niskomasnom, sirovom ishranom, kao i knjigom koja je opisuje, “Ishrana 80 10 10”. Predavanje će držati Marina Grubić, prevodilac spomenute knjige i trenutno student škole zdravlja i prirodne, zdrave ishrane “Vibrant Health And Wealth Academy”.

Na ovom predavanju biće obuhvaćene sledeće teme:
– Kako u moru promovisanih ishrana izabrati optimalnu?
– Osnovni standard za utvrđivanje optimalne ishrane?
– Kako do vitkosti i zdravlja bez restriktivnih dijeta koje uništavaju zdravlje?
– Kako omogućiti telu da se detoksikuje?
– Optimalna ishrana za izdržljivost i snagu u sportu?

Više informacija na ovu temu možete pronaći na SAJTU ili na Fejsbuk stranici.

OBAVEZNA REZERVACIJA MESTA PUTEM LINKA ILI TELEFONA: 060/ 0447 – 493

Autor: NsHronika