Početna Sport Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra na Voždovcu

Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra na Voždovcu

0

Fudbaleri Vojvodine gostovaće sutra u Beogradu ekipi Voždovca u okviru 28. kola Super lige Srbije. Šef stručnog štaba Novosađana Dragan Ivanović poručio je da je tradicija na strani domaćina, ali da “crveno-beli” nemaju pravo na još jedan poraz, pogotovo posle kiksa protiv ekipe Mladosti iz Lučana.

“Očekujem da sutra Vojvodina bude kompaktna ekipa, koja zna šta hoće. Ekipa Voždovca se u zimskom prelaznom roku pojačala dovođenjem dva iskusna internacionalca. Mi smo iskoristili ovu pauzu da izanaliziramo šta smo uradili u prethodnih šest kola i da pokušamo da se ukompletiramo posle zimskog prelaznog perioda koji je za nas bio turbulentan”, poručio je Ivanović.

Vojvodina i Voždovac su do sada odigrali 12 prvenstvenih utakmica, Novosađani su slavili pet puta, četiri puta rezultat je bio nerešen, a tri puta su Voždovčani odneli bodove. “Crveno-beli” su na Voždovcu gostovali pet puta i do sada nijednom nisu pobedili.

U ovoj sezoni Vojvodina je ipak daleko uspešnija od Voždovca, koji je trenutno deveti na tabeli sa čak 20 bodova zaostatka za crveno-belima.

Meč se igra od 17 časova.

Autor: 021.rs