Početna Danas u gradu Slavimo ljubav u Novom Sadu: Večeras na Trgu slobode DJ Arcader!

Slavimo ljubav u Novom Sadu: Večeras na Trgu slobode DJ Arcader!

0

Početak nove radne nedelje doneo nam je toplije vreme u Novi Sad, pa je i uživanje na Trgu slobode u okviru “Festivala ljubavi” još lepše. Muziku su sinoć birali Revolter & DJ FLEXX.

Večeras od 19h slušamo DJ Arcader.

Još uvek traje prikupljanje fotografija parova za nagradnu igru “Biramo najlepši novosadski par”. Svoju fotografiju nam pošaljite na mejl nsfestivalljubavi@gmail.com ili putem inboxa na našoj Fejsbuk stranici. Glasanje za najlepšu fotografiju održaće se na portalu www.nshronika.rs, a onaj par sa najviše glasova dobiće putovanje na Jahorinu.

Među najvećim atrakcijama na Trgu slobode i dalje su “Love Gate”, ili ulaz na Trg slobode u obliku srca, “Nestea Flower Wall”, jedinstvena konstrukcija od prirodnog cveća na kojoj na 30 jezika piše “ljubav” i na kojoj možete zaključati svoju katancem koji se kupuje u suvenirnici.

Pored različitih rukotvorina, suverina, poklona, hrane i pića koje možete kupiti u drvenim kućicama, na Trgu slobode nalazi se i “Amstel koliba” u kojoj možete sesti i popiti piće ili pojesti nešto od hrane.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki, kao i starih fotografija iz novosadskih atelja, koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, ali i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Autor i foto: NsHronika.rs