Početna Danas u gradu “Srce za Anu Tasić” za vikend na Štrandu

“Srce za Anu Tasić” za vikend na Štrandu

ana_tasic

Humanitarna akcija “Srce za Anu Tasić” održaće se danas i sutra, 8. i 9. avgusta, na Štrandu, ispod Mosta slobode.

Akcija “Srce za Anu Tasić” je osmišljena tako da posetioci Štranda poklone garderobu koju više ne nose, a oni kojima je kvalitetna second hand odeća potrebna mogu na istom mestu da je kupe. Štandovi na kojima će se obavljati kupoprodaja garderobe biće jasno obeleženi i nalaziće se uz donju stazu ispod Mosta slobode.

Nišlijka Ana je samohrana nezaposlena majka koja od rođenja boluje od ozbiljne srčane mane, a od pre četiri godine problemi u radu srca joj stvaraju i plućnu hipertenziju. Do sada je njeno srce operisano tri puta, a kako bi se smanjila plućna hipertenzija potrebna joj je zamena aortne valvule na AKH klinici u Beču gde joj je prijem zakazan za 18. avgust. Ukupna suma koja joj je potrebna za dijagnostiku i operaciju je 57 000 evra.

Trenutno je u teškom stanju u bolnici gde se lekari trude da joj pomognu da izdrži put do klinike u Beču. Organizovala je mnoge akcije ovog tipa za druge, a ovo je prva u kojoj se skuplja pomoć za nju.

Akciju organizuju “Gradsko zelenilo” i kompanija “Ninamedia”. Pored ove humanitarne akcije, u svrhu prikupljanja donacija otvoreni su i računi:

Za devizne uplate
IBAN: RS35205903100356654003
Komercijalna banka
Ime: Slađana Stanisavljević (Anina majka)
Adresa: Branka Krsmanovića 7/9 NIŠ,
Republic of Serbia

Za dinarske uplate račun je: 160-5400100066137
Banca Intesa
Ime: Slađana Stanisavljević (Anina majka)
Adresa: Branka Krsmanovića 7/9, Niš

Izvor i foto: 021

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here