Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas nas pričom na daleke destinacije vodi Nenad Grujičić

Štrand Summer Fest: Danas nas pričom na daleke destinacije vodi Nenad Grujičić

Nedelja na “Štrand Summer Festu” bila je u znaku promocije pravih i zdravih stilova života.

_ADR8028

Trener Marko Tajs održao je sjajan besplatan trening na platou ispod Mosta slobode.

_ADR8014 _ADR8035 _ADR8038 _ADR8065 _ADR8097 _ADR8112 _ADR8128 _ADR8164 _ADR8222 _ADR8234 _ADR8273 _ADR8353 _ADR8001

Svakog sledećeg vikenda u ranijim jutarnjim časovima moći ćete besplatno da vežbate sa nama.

Danas od 19h ponovo putujemo na daleke destinacije. Gost “Priča sa dalekih putovanja” biće Nenad Grujičić, pisac, profesor, osnivač Brankovog kola.

Tokom celog dana vaši najmlađi mogu da se igraju u našem dečijem kutku, crtaju, boje, slikaju, igraju se u pesku sa različitim rekvizitima.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here