Početna Danas u gradu Štrand Summer Fest: Danas od 18h besplatna radionica plesa za najmlađe!

Štrand Summer Fest: Danas od 18h besplatna radionica plesa za najmlađe!

Na “Štrand Summer Festu” juče je održana radionica izrade unikatnog nakita.

_ADR6878 _ADR6883 _ADR6898 _ADR6900

Gospođa Buba naučila nas je kako da pravimo različit nakit od perlica, a devojčicama je ova tehnika bila posebno interesantna.

_ADR6887 _ADR6911 _ADR6915 _ADR6917

Danas od 18h plešemo i to uz pomoć prijatelja iz kluba “Ritmo Latino“. Na besplatnoj radionici plesa biće prezentovan sportski ples za mlađe uzraste – predškolski i niži osnovnoškolski uzrast. Deca će se animirati kroz plesove – cha cha cha kao glavna tema radionice i uz twist i disko.

Dovedite svoje najmlađe da zajedno plešemo na platou ispod Mosta slobode.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a u nedelju od 10h vežbaćemo sa čuvenim trenerom Markom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here